Előfizetői tartalom

ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY

Portfolio
Építkezne, átalakítaná házát? Az új ingatlan építése mellett igen sok változtatás jogszabályilag engedélyhez kötött, melyekre egyáltalán nem árt odafigyelnünk. Az építési engedélyt az építmény helye szerint illetékes építésügyi és az építésfelügyeleti hatóságnál kell kezdeményeznünk. Összeállításunkból megtudhatja, mely építési, átalakítási munkálatokhoz kelle engedélyt kérnünk és melyeket valósíthatunk meg a hatóság jóváhagyása nélkül.

A KTM rendelet szerint egyebek mellett építési engedélyhez kötött: - építmény építése, bővítése, elmozdítása, kivéve például: - a háztartási szilárd hulladékgyűjtőt, -tárolót, - a kerti építményt (pl. hinta, csúszda, homokozó, szökőkút, pihenés és játék céljára szolgáló műtárgy, kerti napkollektor, épített tűzrakóhely, lugas stb.), - a 10,0 m3-nél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés