Előfizetői tartalom

A Művészetek Palotája a legjobb? - Nemzetközi elismerés az épületnek

Portfolio
A Millenniumi Városközpontban fekvő Művészetek Palotája nyerte az építészeti szakma kiemelked nemzetközi elismerését, a FIABCI Prix d'Excellence 2006. évi díját a ma Bangkokban tartott ünnepélyes gálán. A díjat a Wall Street Journal és a FIABCI, az 52 éves múltra visszatekintő nemzetközi ingatlan szakmai szövetség alapította.

A Lágymányosi híd pesti oldalánál fekvő 70 ezer négyzetméteres Művészetek Palotája építését 2002. márciusában kezdte meg az Arcadom Rt, a TriGránit megbízásából. A 2005. március 14-én megnyitott beruházás ppp-konstrukcióban. Itt kapott helyet a Ludwig Kortárs Múzeum, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - amelynek rezidens zenekara a Nemzeti Filharmonikus Zenekar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés