Előfizetői tartalom

Építik a Wallis szívét - Új irodaház a Váci úton

Portfolio
A Wallis Ingatlan legújabb ingatlanfejlesztése, az Átrium Park alapkőletételével megkezdődött a Váci út legújabb iroda-beruházása. A nettó 40.000 m² alapterület az irodák mellett luxusétteremnek, kávézónak és fitness központnak, valamint belső parknak ad majd otthont a fejlesztő tervei szerint. A 15 milliárd forint összértékű projekt 2007 őszére készül el.

Noah M. Steinberg az ingatlant a Wallis szívének nevezte, hiszen a terület éveken keresztül a Wallis Autó Holding központjaként szolgált. A Wallis Ingatlan vezérigazgatója elmondta, hogy az Átrium Parkkal a 30-as évek Váci útjának bizonyos építészeti elemei is visszaköszönnek majd. A fejlesztő újfent kiemelte a kerületi önkormányzattal való szoros és termékeny együttműködést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés