Előfizetői tartalom

Államilag támogatott mélygarázsok, ír rendőrök - Lakáspiac egy főszereplő szemével

Portfolio
Miért vesznek méregdrága lakásokat Pesten az ír magánbefektetők? Mi szükséges ahhoz, hogy valóban felértékelődjön a budapesti Belváros és mikor indulnak el felfelé a használt lakásárak? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ Nagygyörgy Tiborral, az Otthon Centrum vezérigazgatójával, aki szerint az államnak kellene támogatnia a mélygarázsok építését, viszont a támogatott lakáshitelek megszüntetése nem lenne annyira rossz hír a lakásvásárlóknak, mint azt sokan gondolják. Interjú.

Mélygarázs állami támogatással?. Portfolio.hu: Mit gondol a használt lakások piacáról? Valóban el fog indulni a pesti Belváros felértékelődése? Nagygyörgy Tibor: Azt gondolom, hogy általánosságban lassan kezdik elérni a mélypontjukat a használt lakásárak. Ehhez persze szükséges az is, hogy az egész lakáspiacon megálljon a reál értékcsökkenés. Optimizmusomat az is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés