Előfizetői tartalom

Vételen Szófia és Varsó - Budapestet nem ajánlják a befektetőknek

Portfolio
Szófia és Varsó a legvonzóbb ingatlanbefektetési célpontok a világon. A Prestige Group globális felmérésében az ingatlanárakat, a bérleti hozamokat, az ország politikai stabilitását és a tulajdonszerzés jogi hátterét vették figyelembe. A spanyol tengerparti ingatlanok egyértelműen veszítettek vonzerejükből, s Kelet-Közép Európa előretörését figyelhetjük meg.

A Prestige Group felmérése szerint Szófiában még mindig 150 euró körül alakulnak az átlagos négyzetméterárak, s az éves felértékelődést 18 százalékra becsülik. A bulgáriai ingatlanbefektetés mellett szól az is, hogy a leva árfolyama az euróhoz van kötve, így az árfolyamkockázat nem magasabb mint Nyugat-Európában. Varsó tszintén a legatraktívabb célpontok között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés