Előfizetői tartalom

Luxus vs. garzonok - Szélesedik az árolló a lakáspiacon

Portfolio
Az ingatlanpiacot 2006-ban kiegyensúlyozott, mérsékelt ütemű fejlődés jellemzi, a beruházások javuló összetételben és minőségben valósulnak meg, derül ki az Ecostat Ingatlanbarométeréből. A kevésbé korszerű lakásokat egyre nehezebb eladni Budapesten és az ország legtöbb régiójában. A nem frekventált körzetekben, kerületekben a telek- és lakásingatlanok eladási ára lassan mérséklődik. A jó adottságú helyeken lévő magas műszaki és komfort minőségű ingatlanok árai növekednek, a középkategóriában fekvő, korszerűtlenebb ingatlanok árai stagnálnak, hosszabb távon várhatóan csökkennek. A közepes és a magas komfortfokozatú ingatlanok árollója egyre szélesebbre nyílik.

Luxus vs. garzon - Szélesedik az árolló. 2006 első felében az ingatlanforgalom és a fejlesztések magas szinten stabilizálódnak, a teljesítmények a korábbi szinttől kissé elmaradnak. Ezek a tendenciák várhatóan folytatódnak. Az eladásra, bérlésre váró épületek, kereskedelmi centrumok, irodaházak, szállodák létesítése az előző évihez közelálló szinten lesz, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés