Előfizetői tartalom

Jubileumi örökjáradék - Sikeres a Hild Csoport

Portfolio
A Hild Csoport - a Deutsche Bankkal partnerségben - a Hild Örökjáradék programja keretében 100. életjáradéki szerződését is megkötötte. A múlt évben beindított HILD Örökjáradék programot a cég olyan nyugdíjasoknak szánja, akiknek legalább 5 millió Ft értékű budapesti vagy pest megyei saját tulajdonú ingatlanuk van. Az ingatlan tulajdonáért cserébe, a Hild egy egyösszegű nagyobb kifizetést kínál a szerződő félnek, és emellett folyamatos inflációkövető havi járadékot utal át ügyfeleinek, valamint fizeti a közös költséget és a lakásbiztosítást.

A magántőkét és összesen 40 millió eurós (10 Mrd Ft-os) banki finanszírozást maga mögött tudó Hild Csoport a Deutsche Bankkal partnerségben vezette be a Magyarországon még újszerű szolgáltatást. "A Deutsche Bank elkötelezett olyan kölcsönösen előnyös befektetések mellett, amelyek mind a bank ügyfelei mind részvényesei szempontjából egyaránt értékteremtésre összpontosítanak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés