Előfizetői tartalom

Régi-új szereplő a piacon - Cordia lett a La Siesta-ból

Portfolio
Cordia Zrt-re változtatta nevét 2006. április 1-vel a hazai ingatlanfejlesztés piacán La Siesta Zrt-ként megismert vállalat. Futó Gábor irányításával a vállalat folytatja és szélesíti az elődvállalat által megkezdett tevékenységeit, s mint a Futureal Csoport lakóingatlan fejlesztésre specializálódott vállalata, hosszú távon a lakásfejlesztési piac meghatározó szereplőjeként kíván működni.

A Cordia üzleti és szakmai referenciái közül a La Siesta lakóparkok és a főváros talán legnagyobb szakmai és közéleti visszhangot kapott beruházása, a Corvin Sétány emelhető ki, mely lakások fejlesztését és forgalmazását is a vállalat végzi. Jelenleg 80 milliárd Ft értékű lakásfejlesztés van előkészítés alatt, mely megközelítőleg 5000 lakást jelent, ennek 60...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés