Előfizetői tartalom

Telített a magyar plázapiac - A Belváros a nyerő

Portfolio
Soha nem látott aktivitás várható az európai kiskereskedelmi ingatlanpiacon. Az elkövetkezendő két évben kb. 14.8 millió négyzetméternyi üzletterületet fognak átadni. Lengyelország és Oroszország a legélénkebb piacok közé tartoznak, míg hazánkban kevés bevásárlóközpontot és egyéb üzletet adnak majd át. A legtöbb pláza pedig Spanyolországban épül majd. A fejlett piacokon egyértelműen megfigyelhető a belvárosi üzletek előretörése.

A legfejlettebb piacokon, elsősorban Franciaországban és Angliában a legtöbb üzlet jellemzően a belvárosban épül majd a közeljövőben, mely a tudatos városfejlesztésnek is köszönhető. A Jones Lang LaSalle legújabb elemzéséből az is kiderül, hogy az európai kiskereskdedelmi szektor egyértelműen fejlődik, a bérlői mix egyre tudatosabbá válik és a bevásárlóközpontokból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés