Előfizetői tartalom

Nem fél a szigorítástól az Örökjáradék

Portfolio
Az Örökjáradék Zrt., a Hild Csoport tagja üdvözli a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) és az Állampolgári jogok Országgyűlési Biztosa állásfoglalását a lakásért életjáradék tevékenység üzletszerű végzésével kapcsolatosan, mely szerint kívánatos az egyértelmű szabályozás és az ellenőrzést biztosító jogszabályi háttér fejlesztése.

"Cégünk abban érdekelt, hogy az ágazat fejlődésének elébe menő jogszabálymódosítás jöjjön létre, amelynek keretében az életjáradéki szerződést kötő szolgáltatók tevékenységéhez a személyi és tárgyi feltételeket meghatározzák", jelentette ki Kézdy Gábor az Örökjáradék Zrt. vezérigazgatója.Kapcsolódó cikkünk2006.04.26 15:32Lakásért életjáradék: csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés