Előfizetői tartalom

Lakások a gyártelepen

Portfolio
A győri Rába gyár helyén épít lakónegyedet az Engel Group. A százmilliárd forintot is meghaladó rozsdaövezeti beruházás keretében közel 5,000 lakás épülhet meg. A projekt során a fejlesztő, elsősorban amerikai és holland tapasztalatokat is hasznosít majd, emellett pedig a Rába Gyár szakembereinek véleményét is figyelembe veszi egy-egy döntésének meghozatala előtt.

Az Engel Group-nak nem ez lesz az első ilyen projektje, hiszen hamarosan befejezi az 550 lakásos Sun Palace lakópark első ütemét, amelyet egy több mint százéves textilgyár helyén építenek fel. Sok helyütt meghagyták az eredeti falakat, így a területen sajátos szimbiózist alkotnak a múlt és a jelen építészeti értékei. Szabó József, a Rába beszerzési és eszközgazdálkodási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés