Előfizetői tartalom

100% az EMKE-ben

Portfolio
Két új bérleti szerződés aláírásával, Budapest egyik legjobb elhelyezkedésű pesti irodaháza elérte a 100%-os telítettséget. Az EMKE irodaház új bérlői az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt, és a Duna House ingatlanközvetítő az épület két kizárólagos ügynökségének, a GVA Hungary-nek és a DTZ Hungary-nek a segítségével találta meg új otthonát.

Az Emke Irodaház a főváros legforgalmasabb csomópontjánál található, a Blaha Lujza tér közelében, a Rákóczi út és az Akácfa utca sarkán. 12.500 m2 üzlet- és irodaterületet, továbbá teljes körű szolgáltatást kínál bérlői számára. A házon belül étterem, posta, bankfiók, konferenciaterem, Regus Center és egy 4 szintes mélygarázs áll az ügyfelek rendelkezésére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés