Előfizetői tartalom

Mekkorát ugrik a román tigris? - Hatalmas fejlesztések Bukarestben

Portfolio
Az elkövetkezendő 2-3 évben várhatóan megtriplázódik a bukaresti kiskereskedelmi ingatlanterület, köszönhetően a 2008-ig átadandó 6 plázának. A román főváros plázaépítési láza nem véletlen, keleti szomszédunknál a reálbérek tavaly többet nőttek, mint bármikor a rendszerváltás óta. A bukaresti belvárosban ugyanakkor még mindig nem fejlődött ki hagyományos értelemben vett vásárlóutca. Kelet-Európa egyik legérdekesebb ingatlanpiacába adunk betekintést.

A fővároson kívűl is van élet.... Bukarestben jelenleg 4 bevásárlóközpont üzemel, összesen kb. 130,000 négyzetméteres összterülettel. A román fővárosban - Pozsonnyal összevetve pl. - viszonylag sok nemzetközi márka lépett már be a piacra (az elmúlt években a Hugo Boss, Lacoste, Nike, Intersport, Timberland, stb.), s várhatóan további nagy nevek jelennek majd meg Romániában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés