Előfizetői tartalom

Budapest legdrágább irodái decembertől - Luxus a Lánchídnál

Portfolio
Várhatóan ez év decemberében adják át a Lánchíd Palotát, Budapest első irodapalotáját, mely exkluzív szolgáltatásokkal várja korlátozott számú bérlőit. A luxusirodaházban várhatóan 40-50 euró/nm/hó bérelti díjakkal számolhat az a 8 cég, mely beköltözik az Ybl Miklós tervezte, teljesen rekonstruált épületbe. Ez az ár több mint kétszerese a jelenlegi budapesti prémium kategóriás irodaházakban szokásos bérelti díjaknak.

A 139 éves épületet először az Ökocentrum privatizálta 1996-ban, akitől a jelenlegi tulajdonos és fejlesztő Lánchíd Palota Kft. vásárolta meg 2004-ben és döntött a teljes belső és külső rekonstrukció és a luxusirodaház létrehozása mellett. A beruházás összértéke mintegy 5 milliárd forint. A fejlesztő 50%-os tulajdonosa a lugano-i központú Sirabell S.A. svájci kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés