Előfizetői tartalom

Akik még hisznek a Balatonban - 13 milliárdos projekt Siófokon

Portfolio
13 milliárd forintos projektet valósít meg az L. A. Shiraz Siófokon. A Galerius Resort és Spa Center apartmanházat, termálfürdőt, bevásárlóközpontot és yachtkikötőt foglal magában. A fejlesztő és a projektet értékesítő Engel&Völkers egyaránt úgy látják, hogy a Balaton régióban a valós ingatlanpiaci trendeket a közép- és hosszú távú, nagyértékű beruházások és invesztíciók jelzik. Az elsősorban exkluzív ingatlanokkal foglalkozó német ingatlan-specialista, az Engel&Völkers kizárólagos szerződést kötött az L.A. Shiraz Invest Kft.-vel a dél-balatoni régió egyik legnagyobb ingatlan-projektjének, a Galerius Resort és Spa Centernek az értékesítésére.

A Galerius projektben átlagosan 395-500 ezer forint/nm-es áron kívánja majd értékesíteni ingatlanjait az L. A. Shiraz, ami a jelenlegi piaci körülményeket figyelembe véve véleményünk szerint legalábbis irreálisnak tűnik. A fejlesztő és az Engel&Völkers koncepciója ugyanakkor világos: új piaci szegmenst próbálnak kialakítani a déli parton, s elsősorban a hazai vevőket célozzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés