Előfizetői tartalom

70%-os állami támogatás? - Társasház-felújítás hitelből

Portfolio
A társasházban lakók egyik legnagyobb kihívása a közös döntések meghozása. Az épület felújítása az egyik legfontosabb a döntések közül, meghozásában azonban segíthet a rendelkezésre álló kamattámogatott hitel. Milyen mértékű ez a támogatás? Kik jogosultak a felvételéhez és mi történik, ha néhányan ellanállnak a többség akaratának? Ezekre és hasonló kérdésekre kerestük a válaszokat a társasházak felújításáról szóló összeállításunkban.

70%-os támogatás az első 5 évben. Összeállításunk első részében az Erste Bank által nyújtott hitelkonstrukciót vizsgáltuk meg, azaz, hogy milyen feltételekkel és egyáltalán kik vehetik fel a rossz állapotú társasházak felújításához szükséges hitelt. Ami nélkül nem megy: felújítási alap A társasházak, lakásszövetkezetek alapító okiratában közös tulajdonként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés