Előfizetői tartalom

Tárgyalják az ingatlancsalást

Portfolio
Megkezdődött a különösen nagy kárt okozó csalással vádolt Duna Profit Ingatlanbefektető és Ingatlanhasznosító Szövetkezet volt vezetőinek a pere a Vas Megyei Bíróságon - írja a Magyar Hírlap. A miskolci székhelyű cég a Baumag-hoz hasonlóan kiugróan magas hozamot ígért, ám gyakorlatilag becsapta és megkárosította a kisbefektetőket.

A Duna Profitot 2001-ben 3 milliós alaptőkével alapították és működése 2 éve alatt újsághirdetéseken keresztül szerzett ügyfeleket magának. Az ígért hozamok 16-20 százalék körül alakultak, ám a cég ingatlanbefektetései csupán veszteséget termeltek. A megkárosult kisbefektetők (mintegy 3,300-an) 2003-ban jelentették fel a vállalkozást, összesített káruk meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés