Előfizetői tartalom

3 milliárd euró ömlött az ingatlanpiacra... - Külföldiekre számítanak Dubaiban

Portfolio
Amióta márciusban hivatalosan bejelentették Dubaiban, hogy engedélyezik a külföldiek ingatlanvásárlását, a közel-keleti városban 3.3 millárd eurónyi fejlesztést kezdtek meg.A fejlesztők között megtaláljuk a legnagyobb helyi vállalatokat és dél-koreai, indiai befektetőket is. Az ingatlan piac liberalizációja tehát jótékony hatással van a dubai ingatlanszektorra.

A fejlesztések között olyan nagyszabású projektek vannak, mint az 1 milliárd eurós Burj Al Alam, mely 480 méteres magasságával emelkedik ki a többi építkezés közül. Az épületben egyébként 27 emeleten lakások, a többi szinten irodák és egy szálloda foglal majd helyet. A Crown City 800 millió euró értékű beruházás keretében pedig 8,000 lakást készül építeni az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés