Előfizetői tartalom

Anglia a németek előtt - Mibe a fektetnek a profi ingatlanosok?

Portfolio
Az Egyesült Királyság az első számú célpiaca a nemzetközi ingatlanbefektetőknek. Angiában az európai befektetők mellett az amerikaiak is terveznek ingatlant vásárolni és fejleszteni - derül ki a DTZ legújabb globális felméréséből, melyet nemzetközi befektetők körében végeztek. Anglia után a legnépszerűbb piac Németország, ahol középtávon komolyabb fejlődésre számítanak az ingatlanbefektetők.

Optimista bankok, óvatos biztosítók. A DTZ által megkérdezett vállalatok összesen 354.9 milliárd euró értékű ingatlaneszközt kezelnek. A megkérdezettek között legnagyobb arányban alapkezelőket, tőzsdén jegyzett ingatlantársaságokat (amerikai és ázsiai REIT-eket is), biztosítókat, pénzintézeteket és egyéb ingatlantársaságokat találunk. A jelenleg külföldön még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés