Előfizetői tartalom

Németországot is viszi a hullám? - Liberális REIT-szabályozás

Portfolio
Németország is csatlakozhat a REIT-hullámhoz. A német pénzügyminisztérium valószínűleg engedélyezni fogja az egyre népszerűbb társasági formát. A várakozások szerint Németországban liberálisabb szabályozás mellett lehet majd REIT-et alapítani, mint Angliában, ahol múlt héten jelentette be Gordon Brown pénzügyminiszter a REIT 2007 januárjától való engedélyezését.

A német törvény várhatóan nem szabályozza majd a REIT-ek eladósodottságát. Angliában ugyanis a REIT-ek legfeljebb 80%-os eladósodottsági mutatóval rendelkezhetnek. Emellett a német ingatlantársaságoknak nem kell majd konverziós díjat sem fizetniük, lendületet adva ezzel a szektornak.Kapcsolódó cikkünk2006.03.23 12:10Sikeresen lobbiztak az ingatlanosokAz Initiative Finanzstandort...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés