Előfizetői tartalom

Tisztaság, négyes metró, villamos - Mit akarnak a budapestiek?

Portfolio
A legtöbb budapesti új, de legalábbis jobb állapotú járműveket szeretne a BKV járatain, s kiemelten fontosnak tartják újabb metróvonalak építését is. A budapestiek szívesen látnák a villamosok vonalának meghosszabbítását és összekötését. Nagy többségük fontosnak tartja a Ferihegyi repülőtér és a város közötti gyorsvasút kialakítását is. Mindez a Studio Metropolitana legújabb tanulmányából derül ki, mely a Podmaniczky Program közcélú közlekedéssel, valamint a lakó- és közterületi fejlesztésekkel kapcsolatos elemeinek megítélését vizsgálta.

Még mindig népszerű a négyes metró. A közcélú közlekedéssel kapcsolatos programelemek többsége széles körű támogatást élvez. A tömegközlekedési járműállomány folyamatos cseréjét szinte az összes budapesti igényelné. A Nagykörúti villamosok cseréjét a fővárosi lakosság több mint kétharmada érzi fontosnak. A 4-es metró építésének jelentőségét jelzi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés