Előfizetői tartalom

Hongkong a legdrágább - Globális irodapiaci körkép

Portfolio
Az egész világon élénk volt az irodapiac az elmúlt évben, ami a legtöbb nagyvárosban alacsonyabb kihasználatlanságot és növekvő bérleti díjakat eredményezett. A pozitív eredmény nagy részben a világgazdaság gyors, több mint 4 százalékos bővülésének köszönhető. A Colliers elemzése szerint továbbra is Kína és India a leggyorsabban fejlődő terület, de 2005-ben Észak- és Latin-Amerika is dinamikusan bővült.

A nyugat-európai irodapiac a gazdaság általános állapotánál jobban teljesített, a kihasználatlanság a 2005-ös év során átlagosan 110 bázsiponttal csökkent az elmúlt évek stagnálása után. Jelentős fejlesztések Európában csak Párizsban, Moszkvában, Madridban, Londonban és Brüsszelben valósultak meg. A KKE-régió ismételten jól teljesített, elsősorban a tagjelölt országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés