Előfizetői tartalom

Nagyobb lakást, több pénzért - mit keresnek a vevők az ingatlanpiacon?

Portfolio
Noha trendfordulóról egyelőre nem lehet beszélni, a leendő vásárlók a korábbinál nagyobb lakásokat vásárolnának, több pénzért - derül ki a Duna House legfrissebb, 1000 fős mintán végzett felméréséből. Az önerő nélküli lakáshitelek iránt óriási az érdeklődés, valamint megélénkült a nagyobb lakások iránti kereslet is - áll az elemzésben.

Használt vagy új?- Hány szoba?. A felmérés adatai szerint új építésű lakást a megkérdezettek közel 50%-a szeretne vásárolni, míg egyharmaduk számára teljesen mindegy, hogy használt, vagy új lakásba költözik, mindkért megoldásra nyitott, inkább a lakás ára, elhelyezkedése és állapota számít számukra a legfontosabb szempontnak. Az aktuális piaci helyzetben, ahol mind...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés