Előfizetői tartalom

Egyre több a luxusingatlan

Portfolio
Újabb irodákat nyit Magyarországon az Engel&Völkers ingatlanközvetítő lánc. A hálózat további két irodát nyit Budapesten, és hamarosan a balatoni presztízs kategóriába tartozó ingatlanok forgalmazásába is belekezdenek. A cég magyarországi ügyvezető igazgatója, Mozsár István úgy véli, az eladók gyakran alábecsülik a magyar felvevőpiacot, ezért inkább külföldön próbálnak vevőt találni, holott ma már a magyar vásárlók is vannak annyira tőkeerősek, mint a tőlünk nyugatabbra fekvő országok potenciális vásárlói.

Az Engel&Völkers fővárosi központját tavaly alapította. A prémium kategóriába tartozó ingatlanok forgalmazása azonban annyira jövedelmezőnek ígérkezik, hogy várhatóan március végére a már meglévő 4 mellé az ötödik iroda is bekerül a hálózatba, akik szintén lakásokat, villákat, nyaralókat közvetítenek majd. A régióban pedig nyárig Horvátország, év végéig pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés