Előfizetői tartalom

Sikerrel zárt a Lakásvásár

Portfolio
Minden eddiginél több lakás kelt el a nyolcadik budapesti Lakásvásáron. Az öt éves kiállítás-sorozat nemcsak az üzletkötéseket, hanem a vásárlátogatók (15 ezer) és kiállítók (153) számát tekintve is csúcsot döntött. A szervezők a nemhogy pangónak, de még stagnálónak sem nevezhető keresletről beszámolva megemlítették, az őszi Lakásvásárt már egy úgynevezett befektetői vásárral is bővítik.

Bár a vasárnap 18 órakor véget ért Lakásvásár kiállítás pontos mérlege még nem ismert, a SYMA Csarnokbeli hétvége egyértelműen cáfolta az utóbbi hónapok borúlátó lakáspiaci helyzetelemzéseit és prognózisait. A látottak alapján még az is megállapítható, hogy szinte kivétel nélkül valamennyi lakástípus után komolyan érdeklődtek a kiállításra érkezők. Ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés