Előfizetői tartalom

Vége a pláza-boom-nak - (Beszélgetés Chris Naylor-ral)

Portfolio
Chris Naylort, a DTZ Hungary ügyvezető igazgatóját kérdeztük a hazai ingatlanpiac jövőjéről, az idei évben várható folyamatokról. Véleménye szerint az irodapiaci hozamok ebben az évben nem fognak 6 százalék alá menni, habár megközelítik majd ezt a ma még szokatlannak tűnő szintet. Elmondta azt is, hogy Budapest nem nagyon tud már több nagy bevásárlóközpontot eltartani, ezért jelentős fejlesztéseket a már futó projekteken kívül nem vár. Emellett beszélgettünk többek között árakról, bérleti díjakról és megtudhatják, hogy miért jó befektetés egy alacsonyabb kategóriás raktárépület.

Chris Naylor többek között a Portfoilo.hu március 7.-ei Ingatlan Reggelijének meghívott vendége lesz. Kevés a minőségi irodaépület. Portfolio.hu: Egyre gyakrabban hallani az irodapiacon, hogy hamarosan megszülethet az első 6%-os hozam alatti üzlet. Általános lehet a hozamcsökkenés, vagy csak bizonyos presztízsprojektek esetében várható jelentős drágulás? Chris Naylor:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés