Előfizetői tartalom

Indiában fektet be a Morgan Stanley

Portfolio
Az egyre népszerűbb kínai ingatlanpiac mellett az intézményi befektetők most már az indiai piacot sem hagyják figyelmen kívül. A Morgan Stanley mintegy 68 millió dollárt fektetett az indiai Mantri Developers ingatlanfejlesztő vállalatba. Az amerikai befektetési csoport a dinamikus gazdasági növekedéstől és a szélesedő középosztálytól várja a kereslet növekedését az indiai piacon.

India tavaly enyhítette a külföldi ingatlanvásárlásokra vonatkozó szigorú szabályozását, melynek értelmében a korábbi minimális 40 hektáras befektetési határt 10-re csökkentette. Az indiai fejlesztő cégek rá vannak szorulva a külföldi tőkére, így ugyanis könnyebben képesek regionális szintről az országosra lépni. Az indiai ingatlanpiac növekedési potenciálját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés