Előfizetői tartalom

Magyar partnerrel erősít a Colliers

Portfolio
Hosszútávú együttműködést kötött a Colliers International Magyarország Kft. és a Milenia Zrt. Az együttműködés lényege, hogy a Colliers és a Millenia teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, az ingatlan-beruházási projektmenedzsmentet, az ingatlankezelést és az épületüzemeltetést is beleértve. A két cég már korábban is jó kapcsolatokat ápolt egymással, több közös projektet valósítottak meg a múltban.

A Milenia Zrt.1999-ben alakult, s elsősorban projektmenedzsmenttel, ingatlan üzemeltetéssel foglalkozik. A cég - mely három vállalkozás egyesülése után tavaly vált zrt.-vé - kb. 60 embert foglalkoztat, s 2006-ban 1 milliárd forintot meghaladó árbevételt terveznek. 2002-ben valósították meg a Colliers-sel az első közös projektjüket, a több gyógyszergyártó céget egy tető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés