Előfizetői tartalom

Bukarest: irodát mindenkinek

Portfolio
Nagy a növekedési potenciál a romániai irodapiacban, több nagy projekt is épülőben van Bukarestben. A modern irodaterületek iránt nagyon erős a kereslet a román fővárosban, A-kategóriás épületekből ugyanis egyelőre nincsen túl sok. Keleti szomszédunk 2007-re tervezett uniós csatlakozása csak tovább fokozza a befektetők optimizmusát.

Több nagyszabású beruházás van folyamatban jelenleg Bukarestben. Legérdekesebbnek a Millennium Business Center (MBC) ígérkezik. A Bukarest központjában épülő irodaház 19 emeletes lesz, s ezzel a magassággal könnyen a megújuló belváros védjegyévé válhat. Hasonló ehhez az osztrák Immoconsult Leasing GmbH projektje, a Bucharest Office Solutions, mely 17 emeletével és 65 méteres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés