Előfizetői tartalom

Kígyózó sorok a Mammutban - 1 év múlva, talán...

Portfolio
270 cég, illetve magánszemély vár arra, hogy üzletet bérelhessen a Mammut bevásárlóközpontban. Átlagosan 1 éven belül reménykedhetnek abban, hogy megnyílik előttük a lehetőség Budapest egyik legsikeresebb bevásárlóközpontjában. Kiadható, üres terület - néhány kisebb raktárt leszámítva - jelenleg nincs a Mammutban. A bérlői fluktuáció éves szinten 1% alatt marad. A látogatók száma éves szinten közel a 15 millió fő, ami naponta 35 - 40,000 embert jelent.

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központot Kenyeres Sándor és S. Nagy Sándor alapította 1998-ban, az üzletház azóta is változatlanul két magyarországi cég 100%-os tulajdonában van. Az üzletház eredményessége miatt a külföldi befektetők érdeklődése természetesnek számít, azonban rövid távon komolyabb változás nem valószínű a Mammut tulajdonosi struktúrájában-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés