Előfizetői tartalom

Lakást önerő nélkül a HVB-től is

Portfolio
Újabb banknál vehetjük igénybe az egyre népszerűbb lakáslízinget, február 22-től ugyanis a HVB Leasing Hungary is elindítja a szolgáltatást. A lakáslízing elsősorban azon ügyfeleknek kínál alternatívát, akik nem jogosultak az állami támogatásokkal kiegészített hitelfelvételi lehetőségekre és viszonylag magas jövedelemmel rendelkeznek. A kérelmezők megfelelő fizetőképességgel, alacsonyabb önerővel, esetenként önerő nélkül is lakáshoz juthatnak.

Az új és használt lakásokat egyaránt finanszírozó, HVB Leasing Hungary hosszú távú finanszírozási megoldást kínál A szabadon választott, de minimum 7.5 millió HUF összeg 5-25 év futamidőre igényelhető. A törlesztés történhet forintban, vagy a finanszírozás devizanemében, svájci frankban illetve euróban. A lízing előnye, hogy a jövedelemalapú adósminősítés, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés