Előfizetői tartalom

Fény és árnyék: - Mit tartogat számunkra Pécs és Miskolc lakáspiaca?

Portfolio
Fellendülőben a pécsi ingatlanpiac a kulturális fővárosi cím elnyerése után. A rendkívül passzív 2005-ös év után élénkülésre számítanak a szakértők. A történelmi belváros külső részeit felújítják, több új épületet is építenek. Miskolcon ezzel szemben pang a piac, nagy túlkínálattal találkozhatunk, ha a városban lakást keresünk.

Pécs, a kulturális főváros. 2006-tól jobb évet várnak a piaci szereplők mint a tavalyi volt, optimizmusukat - többek között - a 2005-ös év utolsó negyedévének pozitív eredményei és a januári bíztató kezdés táplálja. Emellett Pécs megnyerte a 2010-es Európa Kulturális Fővárosa címet, mellyel sok ingatlanos beruházás fog megvalósulni a városban. Nem mellékes az sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés