Előfizetői tartalom

Érdemes-e panellakást venni? - Mi, hol, mennyiért?

Portfolio
Panellakás. Van, aki hallani sem akar róla, sokak szívesen elköltöznének, mások viszont megpróbálják a legjobbat kihozni belőle. Előfordul azonban, hogy az anyagi lehetőségek határai miatt szinte egyetlen lehetséges megoldásként kínálja magát - azonban a vásárlásnál nem árt igen alaposan szétnézni a piacon, az árak lakóteleptől függően igen változatosan alakulnak, és - a későbbi eladhatóság szempontját is figyelembe véve - nem mindegy, hogy melyik lakótelepen és azon belül is melyik épületben vásárolunk ilyen típusú lakást. A Duna House elemzése a fővárosi lakótelepek árait vizsgálta meg.

Budai oldal: a színvonal?. Békásmegyer és az elit A képzeletbeli sétát észak-Budán kezdve először érdemes szemügyre venni a Békásmegyeri lakótelepet. Jó pár évvel ezelőtt nem kifejezetten a legjobb hírű lakótelepként élt a környék a köztudatban, mára azonban ez a gondolkodás már nem jellemző. A főút és a HÉV által két részre osztott lakótelepen a jellemző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés