Előfizetői tartalom

A Pók utcától Havannáig - Jó Budapesten lakótelepen élni?

Portfolio
A Studio Metropolitana Urbanisztikai Kutató Központ Kht. tanulmányt készített a fővárosi lakótelepek megítéléséről. A kutatás a lakótelepek mellett a budapestiek egyéb lakóhely-típusokról alkotott véleményét, illetve költözési szándékait és azok okait is vizsgálta. A tanulmány tapasztalatait Ongjerth Richárd, a Studio Metropolitana ügyvezetője, Dr. Bakonyi Tibor főpolgármester-helyettes valamint Bihary Gábor, a Fővárosi Közgyűlés Európai Integrációs és Külügyi Bizottságának elnöke sajtótájékoztatón mutatta be.

Összefoglalás. A tanulmány szerint a budapestiek szerint szükség volt és jelenleg is szükség van lakótelepekre, hiszen azok nagyon sok ember számára biztosítanak otthont. Lebontásuk helyett inkább felújításukat szorgalmazzák, s akár kedvezményes kölcsönökkel is segítenék a lakótelepeken élőket. A fővárosiak szerint szebbé, változatosabbá kellene tenni e házakat, rendezettebbé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés