Előfizetői tartalom

Érdemes 2006-ban lakást venni? Mit, hol, mennyiért?

Portfolio
Pénzünk szereti, ha jó helyen van, akkor is, ha az a hely az ingatlan. Az elmúlt évek nem teljesen egyértelmű folyamatai ellenére az általános vélekedés szerint az ingatlanárak úgyis felfele mennek. Ennek tükrében kicsit kiábrándítóan hat, hogy nagy vonalakban a következő 5 évben nem számíthatunk az inflációt meghaladó áremelkedésre. Mivel sem az ingatlan, sem a lakáspiac nem homogén, érdemes megfontolni, hogy mit választunk. Következő írásunkban arra keressük a választ, milyen lakást érdemes venni 2006-ban. A különbségek hatalmasak lehetnek. A portfolio.hu által megkérdezett szakértők szerint még mindig vannak kedvező befektetési lehetőségek a piacon.

Az általánosságok már természetesen ismertek. Az Ecostat tavaly év végi elemzése szerint az az új építésű lakások és a belváros frekventált területein a használt lakások árnövekedése 2006-ban meghaladja az infláció mértékét; a kedvezőtlen helyen fekvő, valamint a lakótelepi használt lakások árai nem, vagy csak kismértékben emelkednek. Bizonyos ingatlanoknál árcsökkenés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés