Előfizetői tartalom

21 millió forint egy átlagos lakás - Érdemes még építeni Magyarországon

Portfolio
A cseh, lengyel, bolgár és magyar régióban erősödik az a szakképzett, fiatal célcsoport, amely érdeklődik a jó minőségű lakások iránt - áll az Engel csoport 2006-os előrejelzésében. Ez az egyik oka annak, hogy Engel East Europe a következő hónapokban újabb 3O millió fontot kíván befektetni az ingatlanpiacon. Az összeg egyharmadát a már futó projektekhez, a kétharmadát pedig új telkek vásárlásra fordítják.

Jacob Engel, a cég elnöke szerint Magyarországon és a környező országokban, az átlag európai profithozamoknál jobb eredményeket lehet elérni, ezért a cég újabb projekteket indít. Az Engel jelenleg közel 10 ezer lakást épít Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Bulgáriában. Budapesten a több mint ötszáz lakásos Sun Palace lakópark már szerkezetkész, Győrben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés