Előfizetői tartalom

Új cég a magyar ingatlanos piacon - Luxusingatlan akár 10 millió euróért

Portfolio
Új, ingatlanos hálózat, a főleg exkluzív lakásokkal, villákkal és nyaralókkal foglalkozó német Engel&Völkers lép a magyar piacra. A társaság még szeptemberben nyitotta meg első, hazai képviseletét Szombathelyen, most pedig Budapest I. kerületében nyit irodát. A nagy érdeklődést mutatja, hogy a jövő év elején megnyílik Budapesten a II. és XI. kerületi shop is. Magyarország mellett Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában is megjelenik az E&V. A terjeszkedést Budapestről fogják irányítani, mivel az itteni cég kapta meg az anyavállalattól a Master Licence Partner fokozatot. Legutóbb Claudia Schiffer is az Engel & Völkersen keresztül értékesítette luxus ingatlanját.

A cég tervei szerint jövőre további 10-12 irodát nyit Magyarországon, s emellett a környező országokban, Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában is megjelenik. A közép kelet-európai terjeszkedés központja Budapest lesz, mert a magyar cég kapta meg az anyavállalattól a Master Licence Partner fokozatot. Mozsár István, az Engel & Völkers magyarországi cégének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés