Előfizetői tartalom

Globális trendek és hazai fejlesztések - az ingatlanszektor nagyágyúi Budapesten november 29-én

Portfolio
Az ingatlanpiac a magyar gazdaság egyik legizgalmasabb, legforróbb szegmense. Egy piac ahol még mindig érdemes befektetni, még mindig lehet kiemelkedő hozamokat elérni, azonban korántsem olyan egyszerűen mint évekkel korábban. A legfontosabb most a tőke találkozása az innovatív, versenyképes ötletekkel. A naprakész tájékozódás és a legforróbb befektetési lehetőségek, finanszírozási formák és az innovatív esettanulmányok hátterének ismerete elengedhetetlen az élesedő versenyben számottevő nyereséget termelni szándékozó vállalatok, befektetők számára.

A Property Investment Forum 2005, a Portfolio.hu ötödik pénzügyi konferenciája az ingatlanpiac globális trendjeinek az európai piacokra gyakorolt hatását áttekintve, átfogó képet ad a régió és Magyarország ingatlanbefektetési trendjeiről és lehetőségeiről. A nemzetközi szaktekintélyek és a legnagyobb hazai fejlesztők részvételével rendezett egész napos fórum és a konferenciát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés