Előfizetői tartalom

Használt lakást Fészekrakóból - kívül tágasabb

Portfolio
Van miből válogatniuk azoknak, akik a Fészekrakó program 12 milliós határát figyelembe véve használt lakás vásárlásában gondolkodnak, azonban nagyobb alapterületű otthonokból Bel-Budán és a Belvárosban eléggé behatárolt a kínálat, a központtól távolabbi kerületekben viszont akár 3 szobás ingatlanok közül is lehet ennyi pénzből válogatni - áll a Duna House legfrisebb piaci körképében.

Az I. kerületben ennyi pénzért használt lakásból elvétve akad csak néhány a kínálatban, néhány kis alapterületű, jellemzően földszinti lakás közül válogathatunk. Ugyanez a helyzet a II. kerületben is, itt is kevés lakás van a piacon ebben az árkategóriában, melyek döntően a Margit körút környékén helyezkednek el. A XII. kerületben szintén nagyon szűkös a kínálat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés