Előfizetői tartalom

Rekordév előtt a magyar ingatlanpiac

Portfolio
A Budapesti irodapiac bérleti tevékenysége a harmadik negyedévben ismét erősnek bizonyult. A bérbe adott terület nagysága elérte a 62.000 nm -t, mely a harmadik legmagasabb szintű modern iroda igény az elmúlt öt évben. Az ügyletek 35%-a bérleti szerződések megújítása kapcsán köttetett, további 10% pedig előbérleti szerződés formájában. A nettóbérbe adott terület nagysága közel 30.000 nm -t tett ki, amely magasabb a 2001-2005 közti átlagnál- áll a CB Richard Ellis 3. negyedéves ingatlanpjaci gyorsjelentésében.

November 29-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Ingatlanbefektetési konferenciája. A CB Richard Ellis részéről Michael Haddock, a társaság EMEA Research & Consulting igazgatója tart prezentációt. A jelentés szerint ezúttal is a XI. és a XIII. kerület bizonyult a legnépszerűbbnek az irodapiacon, ahol egyenként több, mint 10.000 nm irodaterület talált bérlőre. A harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés