Előfizetői tartalom

Kocsis Péter: Bankhitel majdnem mindenre

Portfolio
Kocsis Péterrel, a HVB Bank (Hungary) ügyvezető igazgatójával, az ingatlanfinanszírozási divízió vezetőjével beszélgettünk a magyar ingatlanpiac finanszírozásának aktualitásairól. Kocsis Péter több neves szakember társaságában előadást tart a portfolio.hu ingatlanbefektetési konferenciáján, amely november 29-én kerül megrendezésre.

Megnőtt-e a magyar ingatlanpiaci szereplők finanszírozási kockázata az elmúlt 1 évben? Az MNB által augusztusban készített hitelezési felmérés szerint a bankok a teljes gazdaságon belül az építőiparban érzékelik a legnagyobb mértékű kockázatnövekedést. Az ágazat megítélése, vélhetően az egyre terjedő fizetési késedelmek miatt az elmúlt 12 hónap során folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés