Előfizetői tartalom

Hajnal István: Vannak izgalmas ajánlatok

Portfolio
Hajnal Istvánnal, a Biggeorge's NV vezérigazgatójával beszélgettünk a nemzetközi befektetési méret alatti ingatlanokról, a Sasad Ligetről és a társaság forrásigényeiről. Hajnal István több neves szakember társaságában előadást tart a portfolio.hu ingatlanbefektetési konferenciáján "Befektetési lehetőségek Magyarországon 500 millió és 5 milliárd között" címmel. A konferencia november 29-én kerül megrendezésre.

A befektetési ingatlanok piacán vannak még jó vételek a nemzetközi befektetők által megcélzott méret alatt? Mindenképpen, az eladók aktivitása az év utolsó hónapjaiban megnövekedett. Elsősorban fejlesztési ingatlanokból van érdekes és nagy kínálat, valamint a "C" kategóriás, részben vagy egészben bérbeadott irodaházak között vannak izgalmas ajánlatok. Hogy áll...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés