Előfizetői tartalom

Újabb bérlő a Xenter 13 irodaházban - 100%-on az NBC

Portfolio
Hosszútávú bérleti szerződést írt alá 1225 m2-re a Kraftszer Kft. a Xenter 13-ban. Az épület teljes negyedik emeletét szeptember végén birtokba vevő energetikai és épületgépészeti kivitelező és fővállalkozó cég többek között azért döntött az irodaépület mellett, mert kinőtték jelenlegi XIII. kerületi irodájukat, de mindenképpen kerületen belül szerettek volna maradni. Fontos volt számukra, hogy új irodájuknak komfortosabb is korszerűbb legyen az eddiginél. A irodaterületek természetes fénnyel való ellátottsága is alapvető szempont volt az új iroda kiválasztásánál.

A 90-es évek óta a piacon stabilon jelen lévő német anyacéggel rendelkező Kraftszer fontosabb referenciái közé tartoznak a Szekszárdi és a budapesti Füredi úti Fűtőerőművek, a pécsi Biomassza Erőművi Blokk, valamint az Árkád Üzletközpontok, az Infopark és a Gresham Palota épületgépészeti munkái, továbbá ez utóbbi és a Nyíregyházi Főiskola üzemeltetése. Hosszútávú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés