Előfizetői tartalom

Ingatlanpiac: 43%-kal több lakás Budapesten

Portfolio
2005. szeptember végéig több mint 23 ezer felépített lakás kapott használatbavételi engedélyt, és több mint 38 ezer új lakásra adtak ki építési engedélyt - közölte a KSH. A használatba vett lakások száma 4%-kal több, az új lakásépítési engedélyeké 9%-kal kevesebb, mint az előző év hasonló időszakában volt. A főváros növekvő súlya mellett a megyei jogú városokban, községekben visszaesett az építkezés.

November 29-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu ingatlan befektetési konferenciája Több lakás, de mérséklődő kedv Az új lakásépítési engedélyek számának csökkenése egy évvel ezelőtt, 2004 III. negyedévében kezdődött el, s azóta is tart. A használatba vett lakások száma ugyanakkor 2 év óta - 2003. III. negyedévétől - felfelé ívelt, egészen mostanáig. 2005...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés