Előfizetői tartalom

Tovább fejleszt a ProLogis: "az ország egyik legjobbika"

Portfolio
A 2,079 létesítményével, 30 millió nm alapterülettel összesen hetvenhat országban jelenlévő ProLogis, amely piacvezető a disztribúciós létesítmények és szolgáltatások piacán a budapesti Harbor Park területén további 50,000 nm-es fejlesztési potenciállal rendelkezik, amellyel együtt a Park teljes mérete 152,000 nm-re nőhet.

A ProLogis egy amerikai és magyar befektetőkből álló szövetségtől vette meg a Harbor Parkot, melynek tagjai a Crow Holdings International (Crow), a Lehman Brothers International, és a Heitman International (Heitman) és a magyar Wallis Ingatlan Rt. (Wallis). A ProLogis Harbor Park Budapest déli határán, a XXII. kerületben helyezkedik el, a Duna nyugati partján, 12 kilométerre a belvárosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés