Előfizetői tartalom

Sikeresen indul a százmiliárdos lakásprojekt- Fókuszban a kétszobás lakások

Portfolio
Még csak egy hónapja kezdték meg az értékesítését az ország legnagyobb lakásprojektjének, mégis az első ütemben felépülő lakások (87) fele már elkelt- jelentette be ma a fejlesztő Engel Group. Az Engel Group az elkövetkezendő tíz évben új városrészt kíván építeni Győrben. A cég megfogalmazása szerint: a projekt szervesen illeszkedik Győr történelmi városnegyedeihez, ugyanakkor XXI. századi életformát képvisel. A százmilliárd forintos beruházás első lépéseként, közel 450 lakást építenek fel több épületben. Az első 87 lakásos ház tervei már készen vannak, az épület lakásainak fele egy hónap alatt a tervezőasztalról elkelt.

Michael Mevorach a cég vezérigazgatója szerint jelenleg is érvényes a társaság közelmúltban végzett közép-európai felmérésének legfőbb megállapítása. E szerint Magyarországon még mindig az átlagnál jobb eredményeket lehet elérni a lakóparkok építésével, mert a cseh és a lengyel piachoz képest gyorsabban emelkednek a magyar lakásárak. Varsóban tavaly az év második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés