Előfizetői tartalom

Lakáshitel gyorsan, akadályok nélkül - Elindult a CE Credit

Portfolio
Közelmúltban kapta meg működési engedélyét a PSZÁF-tól a Central European Credit Ingatlanhitel Rt, beindultak a folyósítások, sőt már az első törlesztések is. A pénzügyi vállalkozás tevékenysége kiterjed hosszúlejáratú kölcsönök, valamint ingatlanlízing finanszírozás biztosítására az adós jövedelemvizsgálata nélkül, pusztán ingatlan fedezet biztosítása mellett. Az 50 milliós alaptőkével alakult társaság 90%-os tulajdonosa dr. Nobilis Kristóf. A társaság az első két évben 3.5-5 milliárd forintos portfólió és 300-400 ügyfél elérésével számol.

A Central European Credit Ingatlanhitel által megcélzott ügyfélkör a lakossági szegmensen túl a kis és középvállalati szektorra is kiterjed. A társaság jelenleg még csak Magyarországon rendelkezik működési engedéllyel, de folyamatban van az országhatárokat túllépő tevékenységhez szükséges szervezeti és jogi keretek megteremtése is. A rövid távú tervek között a horvátországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés