Előfizetői tartalom

Olcsó ingatlanok a főváros közelében: nem kell Budán túlra menni

Portfolio
Agglomerációs ingatlankörképünk következő állomásaként a dunántúli övezethez képest infrastrukturális szempontból némiképp elmaradottabb, árak tekintetében viszont lényegesen olcsóbb területet, az M5-ös autópálya által keresztülmetszett, Pest déli kerületeihez kapcsolódó részeket tekintjük át. Gyál, Vecsés és Dunaharaszti térsége kétségkívül az ipari és logisztikai vállalkozások egyik kedvelt területévé vált az elmúlt időszakban, a települések közötti különbségek, az árak alakulása az ingatlanpiaci szegmensekben gondolkodóba ejtheti a fővárosból kiköltözni szándékozó családokat és a befektetési lehetőségek iránt érdeklődőket egyaránt. A régióval foglalkozó ingatlanpiaci szakértők, Osadcow Gergely, a lakascentrum.hu szövetségének tagja, a Leéb&Fia Kft. ügyvezetője és Poppé Krisztina, az Akropolisz Ingatlanközvetítő ingatlanreferense nyújt segítséget a Portfolio.hu Olvasóinak.

Szakértői szemmel. Ingatlanvásárláskor az egyes településeken kialakult árszint, az infrastrukturális ellátottság és a közlekedés jelentik a legfontosabb, külön-külön is igen meghatározó szempontokat, de a divatirányzatok, a presztízsérték és a különböző projektekbe fektetett marketing aktivitás egyaránt döntő eltérésekhez vezethet alapvetően hasonló komfortérzetű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés