Előfizetői tartalom

Hol vásárolj lakást, telket a főváros közelében? Eljött az alkalmi vételek ideje

Portfolio
A Duna és a Ráckevei-Duna által határolt Csepel-sziget középső és déli része ad helyet a vízisportok szerelmesei és a horgászok által egyaránt kedvelt agglomerációs településeknek, amelyek legfőbb vonzereje a főváros közelsége mellett a vízparti adottságok kiaknázása és a békés nyugalom. A gyönyörű természeti környezetben fekvő kisvárosok érthető okokból keltik fel a főváros környéki agglomerációs településeket ingatlanpiaci szempontból figyelő befektetők érdeklődését. Ingatlanpiaci körképünk során ezúttal Szigetszentmiklós és Ráckeve térségét szemeltük ki, a szélesebb körű áttekintés érdekében a régióval foglalkozó ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgetett a Portfolio.hu.: Csaba Péter, a Henczi és Társa Ingatlanközvetítő értékbecslője és Horváth István, a Honvágy Ingatlanközvetítő ügyvezetője nyújt segítséget az érdeklődőknek.

Színvonalas otthonok reális áron. Portfolio.hu: Mit érdemes tudni a Duna partján, a főváros közelében fekvő településekről? Csaba Péter: A régió változatlanul vonzó a fővárosból nyugodtabb környezetbe kitelepülni szándékozó családok számára, az agglomerációs városok lakosságának bővülése folyamatos, a munkahelyek miatt ingázók aránya 60-70%-os a dolgozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés