Előfizetői tartalom

Hol érdemes lakást venni? A diákok okosodnak, a befektetők gazdagodnak

Portfolio
A szárnyaló lakásárak ellenére az elmúlt években sem volt mindegy, hogy a világ melyik részén vásároltak ingatlant a befektetők. A felkapott üdülőhelyeken és az átalakulás képeit mutató nagyvárosokban tapasztalt robbanás ellenére a hagyományosan kiváló befektetést jelentő brit ingatlanpiac ezúttal sem okozott csalódást.

A sokkal szélesebb statisztikai bázis révén az ingatlanpiaci szegmensek alaposabban, részletesebben elemezhetőek Nyugat-Európában vagy az Egyesült Államokban, mint hazánkban. Mindez számos esetben igen érdekes megállapításokra ad lehetőséget: ezúttal a diákok és befektetők szívéhez egyaránt közel álló brit egyetemi városokba kalauzoljuk el Olvasóinkat. 2000 és 2005 között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés